Cooling redefined

Monolith is een bijzondere ervaring voor de zintuigen. Met zijn unieke esthetische kenmerken belichaamt hij als geen ander koel- of vriesapparaat de eigen levensstijl. De aandacht voor detail bij de productie en de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen resulteren in een technisch hoogstaand product in het luxesegment. Zijn perfect ontworpen exterieur zet zich in het interieur voort en maakt Monolith tot het exclusieve middelpunt van de keuken.

Een nieuwe standaard
in koelen

Monolith staat voor een nieuwe generatie integreerbare koelkasten, diepvrieskasten en wijnkasten. Het is gebaseerd op meer dan 60 jaar innovatie en Duitse technologie en zet een nieuwe standaard voor het bewaren van levensmiddelen. Niet alleen met zijn hoogte van 2,13 m maakt de Monolith indruk. Ook zijn energie-efficiëntie en geavanceerde functies als BioFresh met Fish & Seafood-Safe, PowerCooling en de automatische IceMaker maken van de Monolith een perfecte combinatie van techniek en innovatieve bewaarfuncties.

Zowel het InfinitySwipe-Touchdisplay, de SmartDevice-app als de bijzonder stille werking maken Monolith dé koel- en vrieskast van de toekomst.

Afgestemd op uw wensen

Met Monolith heeft u de keuze uit verschillende koelkasten, diepvrieskasten en wijnkasten in breedtes tussen 45 en 91 cm. Dankzij de verschillende breedtematen past Monolith zich perfect en volledig aan aan de individuele voorkeuren. Door twee of meerdere apparaten te combineren stelt u uw ideale koelmeubel samen.

De optionele edelstalen fronten maken het tot een tijdloos designobject. Of kies zelf een meubelfront en integreer de Monolith apparaten perfect in de keuken.